Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Vad är meningen med ASE?

Före 1970-talet fanns det inga fastställda normer för att fastställa behörigheten för fordonsindustrin mekanik. Den ideella nationella institutet för Automotive Service Excellence inrättades för att råda bot på denna situation och ge ett sätt för konsumenter att utvärdera en mekaniker förmåga. Historia

ASE är en förkortning för det nationella institutet för Automotive Service Excellence. Organisationen grundades 1972 för att testa och certifiera kvalifikationer professionella reparation specialister. Det har sedan dess vuxit till att omfatta alla områden av bilreparationer industrin och är verksamt inom biltillverkningen, reparation, reservdelar, lastbil reparation och uppskattningarna kollision och reparationer. Addera Certifiering
< p> Sökande till ASE certifiering måste klara ett skriftligt prov och styrka minst två års erfarenhet inom det valda fordonsområdet. Efter avslutad, är sökande certifierade. Certifiering är inte permanent och måste bekräftas genom förnyad vart femte år.
Specialisering

ASE certifiering inte automatiskt ger behörighet inom alla områden av bilreparationer. Sökande testas i specifika områden, och måste passera ASE tester för varje område av expertis för vilka de vill bli certifierade. Yrkesverksamma som vill vara certifierade i mer än ett område av expertis måste klara provet för varje område av specialisering.
Testa

nationella institutet för Automotive Service Excellence utför tester två gånger om året. Sökande har alternativ för att ta ett skriftligt prov eller ett datorbaserat test. Sökande ges referenser som listar sina kompetensområden och certifiering, och har rätt att visa ASE insignier på sina uniformer och på sin arbetsplats.
Fördelar

ASE testning är ett sätt för konsumenter att mäta kompetens reparation proffs. ASE certifiering gynnar även reparation professionella genom att hjälpa honom att vinna förtroende och tillit av potentiella kunder.
Storlek

nationella institutet för Automotive Service Excellence täcker bilreparationer industrin för hela USA. Det finns ca 400.000 ASE-certifierade yrkesmän inom alla segment av fordonsindustrin. Prövningen sker på över 750 platser över hela USA och administreras av utbildning och testning organisation som kallas ACT.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60343.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.