Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Felsökning av en 1999 Ford Mustang ABS med ljus på

En ABS-varningslampan på 1999 Ford Mustang kan indikera ett antal problem. Innan du tar bilen på service, kan en ägare göra en del felsökning av hans eget, genom att kontrollera vätskenivåer och inspektera systemets ledningar. Men, är det starkt rekommenderat att efter felsökning av systemet med dessa steg fordonet tas till en auktoriserad återförsäljare för att korrekt diagnostisera problemet. Eftersom bromssystemet är en primär säkerhet komponent i fordonet, bör nödvändiga reparationer utföras av en kvalificerad mekaniker. Saker du behöver
Ficklampa
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera bromsens styrenhet elektrisk anslutning och se till att den är ordentligt ansluten. Modulen är placerad i det främre högra hörnet av motorrummet.
2

Inspektera bromsvätskebehållaren och lägga bromsvätska om nivån är låg. <
3 p> Dra alla broms säkringarna och kontrollera att de är i drift.
4

Lokalisera den hydrauliska styrenheten för bromssystemet och säkerställa de elektriska anslutningarna sitter fast ordentligt. Enheten är belägen i det nedre högra främre hörnet av motorrummet.
5

Kontrollera ABS hjulsensorer vid varje hjul och se till att ledningarna till varje sensor är funktionell.
6

Undersök ledningarna som går från varje sensor på hjulet till motorrummet och se till att det inte finns några nedskärningar i ledningar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58291.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.