Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en syresensor i en 4 Cylinder 2000 Camry

Syresensorn på avgassystemet på en 2000 Toyota Camry med en 4-cylindrig motor tar avläsningar från avgaserna och skickar informationen till datorn. Detta kommer att tala om för datorn hur väl motorn presterar. Datorn kommer att använda den informationen för att justera bränsle, gnista och luft förhållanden för att upprätthålla bästa möjliga utsläppsnivå. När syresensorn går ut, kommer kontrollera motorn ljuset tänds och det kommer att behöva bytas ut. Saker du behöver
antikärvningsmedel
3/8-tums Ratchet och djupt väl socket set
ersätter syresensor
Visa fler instruktioner
1 < p> Pop huven. Lokalisera syresensorn på grenröret, som är i mitten av motorrummet, bredvid kylaren. Koppla ur selen till syresensorn.
2

unbolt syresensorn från avgasgrenröret med 3/8-tums Ratchet och en djup och uttag. Dra av syresensorn och packningen under och kasta dem.
3

Sätt ersättare packningen på grenröret. Applicera en liten mängd antikärvningsmedel på gängorna på pinnbultarna på grenröret.
4

Placera ersättare syresensor på avgasgrenröret, se till att inte få någon antikärvningsmedel på huvudet av sensorn. Bolt den på plats med hjälp av spärren. Anslut sedan sensorn i lager kabelnätet --- samma sele du kopplade i Steg 1.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60466.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.