Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort bromsoken på en Ford 150

De bromsok är de delar på din Ford F-150 som gör den fysiska handlingen att bromsa. Genom fastspänning bromsbeläggen ned på rotorerna, sakta de bilen ner till ett stopp. Denna klämverkan sker med en hydraulisk cylinder, och med tiden kan det läcka, förlorar tryck eller stick, orsakar alla möjliga bromssystem frågor. Det är då man måste dra bromsok bort och ersätta dem med nya eller reparerade sådana. Saker du behöver
Jack
Jack står
däck järn
bromsledningen klämmor
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Lyft upp framsidan av F-150, med hjälp av domkraft, och säkra trucken på pallbockar. Kontrollera att trucken är helt säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn, och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

Placera bromsledningen kläms fast på bromsledningen leder i bromsoket, och klämma ner dem på linjen tills linjen är komprimerad. Koppla banjoskruven som leder in till bromsok, med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Lite bromsvätska kommer att läcka ut på marken, så se till att den inte vidrör huden eller målade ytor om möjligt.
3

Unbolt bromsoket från spindeln, med hjälp av 3/8-tums Ratchet och uttag. Det finns två uppsättningar bultar på tjocklek, beroende på dina behov, kan du antingen ta bort en. Bultarna på spindeln är hela bromsok, inklusive konsol, som du skulle vilja ta bort om du ändrar hela bromssystemet. Om du bara får nya bromsok eller vill få din ombyggda, kan du koppla dem till konsolen, vilket är mellan slutet av bromsok och spindeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57576.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.