Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att byta batteri på en 1999 Audi A4

På de flesta bilar, är ett dött batteri en olägenhet, men att ändra det kan göras på den sida av vägen eller på en parkeringsplats. På en 1999 Audi A4, det är inte heller så svårt att göra, men först måste du hitta den. Beståndet Batteriet är dold under en plast panel precis framför vindrutan, inte uppenbart synlig först. När locket är ur vägen, men byta ut batteriet är ganska okomplicerad. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
kryssmejsel
skruvnyckel set
Ersättningsbatteri
Visa fler instruktioner

1

Pop huven. Dra av gummilisten ligger mellan brandväggen och plast kåpan och lyft bort plastkåpan. Använd en kryssmejsel för att koppla bort kåpan från vindrutan området, koppla sedan bort den kvarvarande bulten i passagerar-sidan hörnet av kåpan med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft bort locket från fordonet.
2

Koppla bort den negativa polen på batteriet med fast nyckel, sedan följa efter med den positiva polen. Unbolt batteriet tie-down bandet med hjälp av en kombination av Ratchet och en fast nyckel och lyft ut batteriet ur motorrummet.
3

Ställ det nya batteriet i motorrummet , se till att terminalerna är i samma riktning som den ursprungliga batteriet. Anslut den positiva terminalen, då den negativa polen med en skiftnyckel. Sätt tillbaka batteriet tie-down ..
4

Ställ vindrutan kåpa tillbaka på sin ursprungliga plats och installera det med Phillips-skruvmejsel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Ställ batteriluckan över batteriet och skjut gummilisten tillbaka över slutet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60339.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.