Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Justera Torsion Bar på en F-150

En Ford F-150 med fyrhjulsdrift har torsionsstänger i framvagnen. Dessa torsionsstänger agera som en rak fjäder, och motståndet hos stålet i barerna stöder vikten av framsidan av F-150. Dessa torsionsstänger är justerbara, vilket gör att ägaren att finjustera hur hög eller låg den främre hjulupphängningen sitter. Om du vill finjustera din torsionsstång-utrustade F-150, kan du göra det med bara lite arbete. Saker du behöver
Måttband
Jack
Jack står
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Parkera F-150 på en helt plan yta. Mät avståndet mellan både vänster och höger sida av F-150 och marken med hjälp av måttband. Ta del av dessa två nummer för framtida referens.
2

Lyft Ford med domkraften och sätta pallbockar under ramen. Hitta torsionsstången, vilket är en 2-tums tjock stålstång som är ansluten till kontroll armen på ena sidan och torsionsstången tvärbalk på den andra. Leta bulten går upp och ner på tvärbalken, detta är torsionsstaven justerskruven
3

Lossa torsionsstaven justerskruv med 1/2-tums Ratchet och uttag för att sänka. den främre hjulupphängningen på Ford. Dra åt skruven för att höja framvagn. Se till att du dra åt eller lossa bultarna på vardera av de två torsionsstavar samma belopp genom att räkna mängden varv med spärren du gör på varje sida.
4

Sänk Ford utanför pallbockar . Mät avståndet till marken från vänster och höger sida av trucken med måttband igen och jämför de nya siffrorna med de ursprungliga siffrorna du hittade i steg 1. Se till att skillnaden mellan dessa två siffror är samma på båda sidor. Om inte, placera Ford på pallbockar igen och justera torsionsstavarna behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62050.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.