Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den Pitman Arm i en Camaro 1967

Den styrsystemet i en 1967 Camaro använder en Pitman arm som ansluts mellan styrväxeln och styrlänkaget att styra bilen. Denna Pitman arm kan slitas ut med tiden, producera slarvig styrning. Om den lämnas obevakad, då styrningen kan få så lös att du kan förlora kontrollen i en drivande situation. Byte av armen tar en speciell dragning verktyg, men det kan göras hemma. Saker du behöver
Jack
Jack står
Spetstång
obestämd nyckel satt
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Pitman arm avdragare

Visa fler instruktioner
1

Lyft den främre delen av bilen med domkraft och lägg ner den mot domkraften. Dubbelkolla att bilen är säker innan du ligger under den.
2

Lokalisera Pitman arm på förarsidan av ramen, ansluten till styrväxeln. Ta bort sprinten i slutet av Pitman arm med hjälp av nål-tång. Sedan skruva isär Pitman arm från styrlänkaget med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Unbolt Pitman arm från styrväxeln med en skiftnyckel. Placera Pitman arm avdragare runt sidorna av Pitman arm med den gängade axeln på mitten av avdragaren placeras på mitten av styrväxeln. Dra åt Pitman arm avdragare med 3/8-tums Ratchet och uttag tills Pitman arm dyker upp styrlänkaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60401.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.