Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ford C6 Transmission Identification

Ford C6 överföring var i huvudsak en uppgraderad version av C4, Fords bas treväxlad auto. Den C6 använde tyngre robusta komponenter för att klara den extra vridmoment större motorer, och de ytterligare massor av tyngre fordon såsom den första F-serien lastbilar och full storlek sedans. ID Tag

Det säkraste sättet att identifiera var en C6 växellåda kom från är ID-taggen, som ligger på servo huset precis bakom den externa växellådsspak.

Transmission Model

fem bokstäver bindestreck alfabetiska koden i det övre vänstra är överföringsmodellens.
Build Date

De två-siffrig alfanumerisk kod på upp till höger är build datum, börjar med A i januari. Till exempel: B7 innebär 7 februari
Assembly Number

Monteringen artikelnummer är en sex-siffrig alfanumerisk kod som finns på den nedre vänstra sidan av etiketten.. Detta är särskilt användbart när du beställer nya delar.
Missing Tag
p Det är ett nummer gjuten på vänster sida av växellådan som också hjälper till att identifiera det. Exempel: D7AP-7006-AA. Denna tagg är från en full-size Lincoln /Mercury och gjordes år 1977, som betecknas med den andra siffran bakom D. Tjänsten disk på en Ford återförsäljare bör ha databasen för att leta upp det ..

Skillnader

Alla C4 transmissioner är väsentligen identiska andra än ID-taggar, så alla kommer att byta med varandra och överväxeln E4OD överväxel variant.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59984.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.