Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Sensor bromsbelägg på en 2001 Mercedes E320

Den 2001 Mercedes E320 är utrustad med en sensor på bromsbeläggen som styr en varningslampa på instrumentbrädan som talar om för föraren när det är dags att byta dem. Givaren levereras med en 12-volts signal vid alla tidpunkter, och när plasten yttre beläggningen nöts bort genom kontakt med rotorn det inre koppar kontakten ger en väg till jord för den spänning när den berör rotorn. Byt ut sensorn när bromsbeläggen byts ut, många eftermarknaden pad set levereras med en installerad ny sensor. Saker du behöver
Stoppklossar
Ordet jack
Jack står
rörtång
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Placera stoppklossar bakom de bakre hjulen på Mercedes och dra åt parkeringsbromsen. Med en domkraft, lyft framsidan av bilen, med hjälp av de punkter fabriken hiss ligger precis bakom framhjulet öppningar. Placera domkraften under främre hjälpramen för att stödja vikten av bilen och sänka den på läktaren. Ta bort de främre hjulen med en rörtång.
2

Lokalisera sensorn. Varje par av bromsbeläggen på de Mecedes är utrustad med en sensor i dynan. Lossa kontaktstycket ledningsnät ligger nära främre hjulupphängningen. Unsnap den gamla sensorn från dynan med nål-tång - pressa små metall spärrarna ihop medan du drar sensorn från dynan
3

Installera den nya sensorn genom att trycka in den. dynan tills spärrarna snäpper på plats. Håll sensorn i öppningen på plattan fästplattan som du drar ledningar för den nya sensorn på samma sätt originalet sändes. Anslut den nya kontakten i ledningsnätet.
4

tillbaka framhjulen och dra åt hjulbultarna till 73 foot-pounds med en momentnyckel. Hissa upp bilen från domkraften och ta läktarna. Sänk Mercedes till marken och provköra bilen för att kontrollera att varningslampan är släckt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58164.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.