Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur till Ändra Chrysler Sebring Bromsar

Chrysler Sebring kan ha haft olika inkarnationer, men vissa komponenter, liksom bromsarna, är i princip desamma. Dynorna på Sebring främre bromsskivorna måste bytas vid högst 60.000 miles, kanske ännu tidigare. Saker du behöver
sifonröret
Jack står
rörtång
Ratchet skiftnyckel
Brake cleaner Högtemperatursfett
Bromsbelägg
Tvingfäste

Visa fler instruktioner
1

vätska Sifon bromsen ur huvudcylindern, dra ut vätskan med en ren sugrör eller kalkon Baster, tills dess behållare är inte mer än halvfullt. Det stora cylindern är placerad på motorns nära brandväggen på förarsidan, nära fjäderben. Reservoaren kommer du att suga av är på toppen av cylindern.
2

Höj den främre delen av bilen på pallbockar och ta bort hjulen. Placera muttrarna från hjulen på hjulet bultarna och dra åt dem lätt att hålla bromsskivorna på plats.
3

Koppla bort bromsoket från dess monteringsfäste genom att ta bort styrpinnarna med en spärrnyckel. Häng bromsok någonstans ifrån bromsskivan med hjälp av en stark tråd. Häng inte bromsoket genom sin broms slang.
4

förstå och ta bort bromsbeläggen, följt av deras shims, från insidan av fästet. Kasta de gamla kuddar och rengör shims med broms renare. Smörjning av fästplattorna med en hög temperatur fett kommer också att hjälpa. Montera de nya bromsbeläggen med shims.
5

Komprimera bromsok s tillbaka sprinten i hålet med en C-klämma. Detta kommer att skicka extra vätska tillbaka in i huvudcylindern, vilket är anledningen till att vattenlåset behövdes. Montera bromsok tillbaka på fästet, därefter smörja och dra åt styrpinnarna.
6

Byt hjulen på bilen efter att ha bytt bromsar på båda sidor, sedan sänka bilen. Refill huvudcylindern med så mycket ny vätska som behövs.
7

Seat de nya bromsbelägg på skivan genom att trycka på bromspedalen tills den känns fast.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57206.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.