Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en rattstång på en 1992 Ford F-150

Styrkolonnen på en 1992 Ford F-150 översätter förarens svarvning av ratten till styrväxeln, som vänder hjulen. När kolonnen blir äldre och mer miles sätts på fordonet, kan de inre komponenterna slits ner, vilket orsakar stort spel i styrningen, vilket kan vara farligt. För att åtgärda problemet, involverar en metod att ta bort ta bort rattstången från trucken så att du kan bygga upp det eller ersätta det med ett nytt. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel som
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Ratt avdragare
stjärnskruvmejsel

Visa fler instruktioner
1

Öppna huven och avlägsna bulten som håller den mellanliggande axeln till rattstången med 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta stavarna manöverlänkage på kolonnen med hjälp av en skiftnyckel.
2

Dra loss tutan i mitten av ratten. Ta bort centrumskruven på hjulet med 1/2-tums Ratchet och uttag. Fäst avdragaren ratten till ratten och dra åt den med 1/2-tums Ratchet och uttag. Dra ratten bort från kolonnen.
3

Ta bort skruvarna på golvet längst ner på rattstången med stjärnskruvmejsel, ta sedan bort kåpan runt rattstången med skruvmejseln.
4

Ta bort kabeln skiftindikeringen med skruvmejsel om du har en automatisk växellåda. Ta av locket till instrumentpanelen. Unbolt styrfäste kolumnen stöd från pedalen fästet med 1/2-tums Ratchet och uttag.
5

Koppla ledningarna till kolonnen. Med båda händerna, dra kolonnen bort från insidan av lastbilen, sedan skruva isär fästet kolumnen stöd från kolonnen med 1/2-tums Ratchet och uttag. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61333.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.