Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur justerar jag Chevrolet 2500 Pickup övre bärarmarna?

De övre armarna på en Chevrolet 2500 pickup har justeringar kammar på ramen bultarna som håller den främre anpassningen stadigt. Dessa justerande kammar har plastinsatserna i dem att placera övre bärarmarna i bästa möjliga läge från fabrik. Om din 2500 har varit i en olycka eller justeringen är avstängd av andra orsaker, så kan du behöva justera positionen för övre länkarm för att kompensera. Detta kan göras på bara några minuter. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
vass tång
Jack
Jack står
Däck järn

Visa mer instruktioner
1

i parkeringsbromsen. Placera domkraften under ramen och lyft upp den främre delen av Chevrolet 2500. Ta bort de främre hjulen med däck järn.
2

Lokalisera övre bärarmarna bultar, som är på toppen av fjädrar och monterade på utsidan av ramen. Använd en fast nyckel för att hålla muttern på insidan av spiralfjädern fickan och sedan lossa bulten med 3/8-tums Ratchet och uttag bara några varv, tills du kan flytta justerande cam på utsidan av våren ficka.
3

Ta bort plastskyddet i mitten av den övre länkarm justera kammen hjälp av nål-tång, förutsatt att din bil har dem intakta.
4

Dra åt eller lossa bultarna på de övre bärarmarna med 3/8-tums Ratchet och uttag tills justerande kammen sitter på den position som du vill ha för din inriktning. Sedan dra åt skruvarna hela vägen med fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61646.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.