Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Ta Turbo Off en Ford Powerstroke

Det har varit stora framsteg i dieselmotorer under de senaste 20 åren, och med tillägg av turboladdare, är mer hästkrafter och vridmoment tillgängligt än någonsin tidigare. Ibland kommer dock turbo behöver service, till exempel om ett lager snurrar eller turbon skadas. I det här fallet är projektet fordonet en 2004 Ford F-250 med Powerstroke dieselmotor. Saker du behöver
skruvmejsel
3/8-tums ratchet, förlängning och uttag
dräneringskärlet
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och leta reda på turboladdaren på motorn. Placera ett uppsamlingskärl på golvet nedanför turbo fånga någon olja eller vätska som kan spillas.
2

Lossa luftfiltret bostäder med händerna, lyft sedan ut filtret stock luften. Unbolt luftfilterhuset från motorn och turbon med skruvmejsel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra ut intaget slangen så att det är ur motorrummet.
3

Använd skruvmejsel för att ta bort slangklämmorna som håller fast motorn vent och kylaren utlopp för intaget slangen. Unbolt kylvätskebehållaren från motorrummet och sätta den ur vägen.
4

Koppla kabelnät nära turbon. Unbolt röret oljeförsörjning från turbon med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Unbolt klämmorna på turbo på turbo utlopp och turbo inlopp med spärrfunktion. Unbolt turbo från avgasgrenröret, lyft sedan bort den från motorn.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60297.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.