Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man stänger av ABS- Lights i Dash för en 1992 Chevy Cavalier

ABS- ljus indikerar att datorn har upptäckt ett fel och avaktiveras ABS-systemet . Detta påverkar inte den normala hydrauliskt bromssystem om felet är i det hydrauliska systemet. En stor pott hål eller acceleration på hala underlag , något som kan tillåta ett hjul att snurra fortare än de andra , kan orsaka ljuset att ställa utan ett faktiskt fel är närvarande . Återställa ljuset i dessa fall kan spara den genomsnittliga bilisten runt $ 100 i reparationskostnader . Saker du behöver
Wrench set
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
1

noggrant rengöra alla skräp och olja uppbyggd från huvudcylindern locket och ta bort cap . Toppa huvudcylindern nivå med ren bromsvätska . Knacka försiktigt på sidan av huvudcylindern med en skiftnyckel för att lossa flottören för nivågivaren om den har fastnat .
2

bort den negativa batterikabeln med en 8 - millimeters fast nyckel . Sätt inte i batteriet i ca 10 minuter för att återställa ABS datorminne . Anslut den negativa batterikabeln .
3

provköra bilen i några minuter för att kontrollera ljuset stannar av . Under provkörningen kommer ABS datorn köra ett självtest för att kontrollera för fel i systemet . Om ABS ljuset kommer tillbaka , är reparation av systemet krävs innan ljuset kommer att stanna av efter en återställning .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58056.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.