Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bromsservo i en 1999 GMC Suburban

Bromskraftförstärkaren på en 1999 GMC Suburban ger en extra hjälp till bromsning booster, vilket gör det lättare att stoppa SUV. Bromsförstärkaren är inte funktionsdugliga, så om det misslyckas, då hela enheten måste tas bort från brandväggen och ersätts med en ny. Lyckligtvis tar det inte så lång att göra och du kan göra hela jobbet i ungefär en timme. Saker du behöver
skruvnyckel som
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
3/8-tums kardanknut
Spetstång
Replacement Bromsförstärkare
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Dra loss slangen gummiutsugring leder till vakuumförstärkare på förarsidan av brandväggen för hand. Unbolt cylindern broms master från bromsservon med en skiftnyckel. Dra huvudcylindern bort av bromsservon se till att inte knicka bromsledningar.
2

Titta under instrumentbrädan och leta reda på anslutningen bromspedalen till boostern. Ta tryckstången stoppbygeln använder nål-tång, och sedan dra i spaken bromsljus och bromsservon tryckstången bort av pedalen. Addera 3

skruva isär bromsservon från brandväggen med 3/8-tums ratchet, förlängning, universalkoppling och uttag. Gå under huven och ta bromsservon bort av brandväggen och kassera den.
4

Sätt booster ersättningsbromsbeläggsats på brandväggen. Bolt den på plats med fabriken hårdvara och 3/8-tums ratchet, förlängning, universalkoppling och uttag. Sätt tillbaka booster till bromspedalen och lägg växeln bromsljus och tryckstång stoppbygeln tillbaka på pedalen.
5

Sätt huvudcylindern tillbaka på bromsservon med en skiftnyckel. Tryck vakuum linjen tillbaka på bromsservon med händerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58983.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.