Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en bränslepump i en 1993 Chevy Lumina

Chevrolet Luminas utnyttjar en i-tank enhet bränslepump. Under 1993 års modell, alla i-tank komponenter - bränsle flottörarm, bränslenivå sändande enheten, bränslefilter och pumpen - är inbyggda i enheten som är bränsletillförseln, bränsle retur, bränsleångor linjer och bränslenivå sändande enheten elektriskt anslutningsdon. Med tid och användning, kan den elektriska motorn i pumpen går dåligt och filtret kan täppa med smuts och sediment, vilket gör det nödvändigt att ersätta pumpen. Jobbet kräver bränsletanken skall avlägsnas från fordonet. Saker du behöver
Gummi, läder eller mässing hammare
Punch
Skruvmejsel
Wrench in
Visa fler instruktioner
1

Inspektera bränslepumpen tätningsring för skador eller slitage. Byt ut den om det behövs. Inspektera bränsle passande O-ringarna om metall-typ gängad anslutning används och byt ut vid behov.
2

Sätt pumpen försiktigt i tanken. Guide flottören och flottörarmen i tanken, eftersom de är ömtåliga och skadas lätt.
3

Vrid pumpen låsringen att låsa på plats. Vrid ringen för hand eller använda en stans och en mässing, gummi eller läder hammare för att köra ringen på plats om det är för svårt att vrida för hand.
4

Höj tanken ungefär halvvägs i läge . Anslut bränslepumpen elektriska kontakten för hand. Montera jordningsband med en skiftnyckel. Anslut Tankluftningen och bränsle fylla röret med en skruvmejsel.
5

tråd i och dra åt bränsletillförseln, bränsle retur och bränsleledningar ånga och dra åt dem med en skiftnyckel om tillbehören är metall. Kläm låsflikama, sedan knäppa kontakterna på plats för hand om de är av plast, snabbkopplingar typ.
6

Höj tanken helt på plats. Säkra tanken med remmarna tank stöd, sedan dra åt remmen bultar med en skiftnyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60248.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.