Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Dodge Insprutningsmunstycken

Dodge bränsleinjektorer lasta finfördelad bränsle i topplocket för att ge den optimala luft /bränsleblandning till motorn. När en injektor slocknar eller börjar bli igensatta , måste injektorn tas bort . Annars kommer din bil att köra magert på en cylinder eller en annan , och kör dåligt som följd . I det här fallet är projektet fordonet en 2003 Dodge Ram , men processen är liknande för andra fordon . Saker du behöver
obestämd nyckel satt
8 fot av 18 - gauge wire
sidavbitare
mekaniker trasor
Visa fler instruktioner
1 < p > Ta minuspolen kabeln från batteriet med hjälp av en skiftnyckel . Öppna gas luckan och ta ut gas cap. Pop huven och ta bort bränslepumpens relä från säkringsdosan . Starta bilen och låt den gå tills motorn stängs av av sig själv .
2

Koppla ur selen på någon av bränslespridare . Strip 1/4-tums av tråd på slutet av 18 - gauge wire . Håll ena änden av en metalltråd på injektorn och den andra snabbt på den positiva polen , så det berör för bara en kort sekund .
3

Lossa bränsleledningen till bränsleinloppsröret hjälp en skiftnyckel . Håll injektorn med en skiftnyckel , ta sedan bort muttern på injektorn med en annan skiftnyckel . Ta injektorn från motorn , sedan upprepa processen för eventuella återstående injektorer du vill ta bort .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60486.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.