Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en 1992 Toyota Truck Starter

Den typiska 1992 Toyota pickup har sett en hel del miles under åren, och startmotorn har vänt över motorn tusentals gånger. Troligtvis har startern redan ersatts gång eller två gånger redan, från slitage. När det går ut igen, kommer du att fastna var du än är, och kommer sannolikt att kräva en bogsera tillbaka hem för att åtgärda problemet. Lyckligtvis är det inte särskilt svårt att ersätta startmotorn. Saker du behöver
Jack
Jack står
obestämd nyckel satt
Maskeringstejp
3/8-tums ratchet, förlängning och Hylsnyckelsats
ersätter starter

Visa mer instruktioner
1

Använd en domkraft för att plocka upp den främre änden av lastbilen som sedan ramen på pallbockar. Öppna huven och använd en skiftnyckel för att ta bort minuspolen från batteriet, sedan göra samma sak på pluspolen.
2

Leta startmotorn på motorn under grenröret på passagerarsidan av motorn, intill transmissionen. Märk varje tråd på startmotorn med maskeringstejp och en märkpenna. Sedan kopplar ledningar med skiftnyckel.
3

unbolt starter från transmissionen med 3/8-tums Ratchet, utbyggnad och uttag. Sänk försiktigt ned den från motorn.
4

Placera den nya starter i bell bostäder och kontrollera att enheten tänderna på startmotorn mesh med svänghjulet. Sedan skruva den på plats med hjälp av 3/8-tums ratchet, förlängning och uttag.
5

Installera ledningarna på startmotorn med fast nyckel, efter de etiketter som du antecknade tidigare som ett vägleda. Sänk lastbilen tillbaka på marken med hjälp av domkraft, anslut den positiva därefter minuspolen på batteriet med nyckeln och starta bilen för att se till att det fungerar korrekt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60239.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.