Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den bakre änden av en jeep

Den bakre änden av en Jeep stängs både av fordonets bakhjul. Denna bakre ände - även kallad en axel - har kugghjul och drivaxlar inne, och om de får skadas, då måste man ta bort den bakre änden. När det är gjort, kan du antingen reparera vad du har, eller ersätta den helt med en ny modell. Detta tar ungefär en timme att göra rätt. Saker du behöver
stoppklossar
Jack
Jack står
Däck järn
Linje skiftnyckel uppsättning
skruvnyckel set
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

sätta stoppklossar runt framhjulen. Lossa bakhjulet klackarna med däck järn. Plocka upp den bakre delen av jeep med jacket med bakaxeln som fästpunkten. Sätt ett par pallbockar under axeln och ramen, sedan sänka domkraften något. Ta bort drivhjulen och däck med däcket järn.
2

Ta bort kablarna parkeringsbromsen från baksidan av bromstrumman med 1/2-tums Ratchet och uttag. Avlägsna bromsledningen som leder till den bakre änden med raden skiftnyckel. Skruva loss drivaxeln från den bakre änden med en skiftnyckel.
3

skruva isär krängningshämmare ändlänkar från den bakre änden med fast nyckel. Unbolt nedre fästen stötdämpare från den bakre änden med 1/2-tums Ratchet och uttag.
4

skruva isär upphängningslänkar från den bakre änden med 1/2-tums Ratchet och uttag. Lyft upp den bakre änden med domkraften, sedan bort domkraften under domkraften. Sänk domkraften och sedan dra den bakre änden ut från undersidan av Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61514.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.