Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man Overhaul huvudcylindrarna

Huvudcylindern är pumpen som skapar trycket som skall överföras till de enskilda hjulen för att stoppa ett fordon. Bromssystemet är under enorm press när bromspedalen trycks. Dessa påtryckningar förstärks kraftigt genom ett vakuum eller elektrisk brake booster, mer känd som drivmedel bromsar. Det är viktigt att integriteten i bromssystemet vara stark nog att hantera det extrema trycket. Varje pedal fade eller cylinder läckor finns i huvudcylindern måste åtgärdas genom att bygga om eller byta ut cylindern. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Huvudcylinder Ombyggnadssats
Interna låsringen tång Sida 2 åtta-tums bromsledningar
Skruvmejselsats
Slangar skiftnyckel set
Brake finslipa
3/8 borrmotorn
Shop trasor
Spray bromsrengöringsmedel
Penetrerande olja
Vise
Visa fler instruktioner
isär huvudcylindern
1

Sätt på skyddsglasögon, fixed huvudcylindern och häll bromsvätska ur behållaren.
2

Kläm huvudcylindern i ett skruvstäd. Avlägsna tryckstången dammskon och den inre låsringen från den öppna änden av cylinder-diameter, med hjälp av låsringen tång.
3

Avlägsna dubbla kåpan kolven kolvenheten från huvudcylindern och placera de inre delarna på en ren butik trasa i den ordning som de togs bort.
4

Spray och rengöra hela insidan huvudcylindern och ut, med broms renare. Torka upp eventuellt kvarvarande broms renare och vätska med en trasa eller tryckluft, om tillgängligt.
5

Inspektera tomma cylinderloppet för repor. Spraya cylinderloppet med penetrerande olja och kör en broms finslipa, kastade i en 3/8 borrmotor, in och ut ur cylinderloppet för att rensa upp och ta bort eventuella repor.
6

Spray och åter rengöra hela huvudcylindern, inklusive cylinderloppet och vätskebehållare.
Rebuild huvudcylindern
7

Sprid innehållet i huvudcylindern reparationssats på en ren torr butik trasa. Satsen bör innehålla minst en ny dubbel kopp kolv, tryckstång dammskon och låsringen.
8

Häll en liten mängd ny bromsvätska i cylinderloppet.
9

in den nya huvudcylindern kolv och kolv kit i samma ordning som de gamla inre delarna togs bort och visas på butik trasa. Consult och följ instruktionerna för eventuella förändringar eller förbättringar komponent i den nya satsen.
10

Skjut kolven kolven i cylindern när du installerar en ny intern låsring i spåret i slutet av cylinderloppet .
11

Fyll huvudcylindern med ren bromsvätska medan huvudcylindern kläms upprätt i skruvstäd.
12

Skruva de två korta bromsslangar, en i varje kammare av huvudcylinder linje öppningar.
13

Böj de två linjerna, utan att sno dem, så den öppna änden är nedsänkt i bromsvätska i huvudcylindern. Pumpa kolven kolven i cylinderloppet med en skruvmejsel tills inga luftbubblor syns kommer ut av de två bromsledningar.
14

Ta bort de två korta bromsslangar, installera befälhavaren cylinderlocket och montera dammskon över öppen cylinderloppet änden. Huvudcylindern är redo att installeras i fordonet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58723.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.