Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort de bakre bromsarna på 98 Catera

De bakre bromsarna på en 1998 Cadillac Catera fungerar som kompletterande bromskraft för de främre bromsarna, liksom parkeringsbromsen. De är skivbromsar, och över tid, kan både skjutmått och rotorer sönder och behöver bytas ut. När de börjar att misslyckas, kommer du att förlora bromskraft, och skulle kunna ha en olycka. Fastställande problemet börjar med att ta bort de bakre bromsarna. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
platt skruvmejsel
Broms-line klämmor
Linje skiftnyckel ställa
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på ett plant underlag. Lyft upp den bakre delen av bilen med domkraften. Put pallbockar nedanför jack punkter på fordonets bakre del. Sänk bilen på läktaren och ta bort domkraften. Lossa de bakre muttrarna med däcket järn och ta bort de bakre däcken.
2

Kläm linjen gummi bromsen leder in i bromsoket med broms-line klämma. Ta bromsen-line anslutning till bromsok med en linje skiftnyckel. Använd en platt skruvmejsel för att ta bort den akuta-broms kabelanslutning till bromsok. Skruva loss bromsok från baksidan knoge med Ratchet och lyft av rotorn. Ta bromsen-bromsok fästet med spärr liksom.
3

Bänd bort eventuella trotjänare på klackarna på hjulen med hjälp av platt skruvmejsel och tång, om hallarna är fortfarande på rotorerna. Skjut rotorn från hjulnavet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57953.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.