Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort att bromsarna en Trailer

Högre slutet trailers kommer ofta med bromsarna på hjulen. Dessa är ofta av broms-styrenheter i dragfordonet, eller genom tröga triggers. Dessa bromsar behöver underhåll som alla andra bromssystemet skulle, eftersom de trumbromsar slits ner med varje stopp. Att arbeta på bromsarna på släpet, måste du först ta bort dem från axeln. Detta är inte en svår process, och kan utföras på mindre än 30 minuter. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Hammer
skruvmejsel
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
vass tång
Linje skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

parkerar vagnen på ett plant underlag med släpet uttaget fastställs. Placera domkraften under axeln på släpvagnen och lyft upp tills hjulet befinner sig på marken. Placera en pallbock under axeln och ett annat par under ramen för att stödja släpets vikt. Ta av hjulen med ett däck järn.
2

Tryck dammskyddet på mitten av trumman med hammare, sedan bända bort locket med skruvmejsel. Ta bort sprinten eller tang brickan i mitten av navet med nål-tång, och sedan ta bort navet muttern med 1/2-tums Ratchet och uttag.
3

Skjut trumaggregatet bort av axelnav med båda händerna. Avlägsna bromsledningen på baksidan av trumman med en linje skiftnyckel. Unbolt montering bromshuset från axeln med 1/2-tums Ratchet och uttag, då sidan bort från axeltappen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58996.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.