Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man målar Firetruck Wheels

Brandbil underhåll är viktigt för alla brandkårer. Lokala myndigheter lägga undan en särskild budget för dem. Under ekonomiska crunches, men dessa avdelningar hitta sätt att spara på dessa kostnader utan att offra säkerheten. Att göra underhållsarbetet själva hjälpa institutionen att spara pengar men ändå hålla lastbilarna i optimalt skick. Måla hjulen på truckarna själva är ett jobb någon hittar enkelt och lätt. Saker du behöver
Bil jack
avfettande rengöringsmedel
Vatten
Rena trasor
Skursvamp
Sandpapper (400-500 grit och 800-1000 grit) katalog Aceton
Maskeringstejp
Plastpåsar
Små klistermärken
självetsande metallgrundfärg
Metall måla
Clear hjul beläggningsspray
Visa fler instruktioner
1 < p> Jack-up trucken för att ta bort hjulen. Få en skur pad och gnugga hela ytan av hjulet som ska målas. Använd avfettningsmedel rengöringsmedel för att tvätta varje hjul noggrant. Om pulverlackering på hjulet inte avlägsnas genom skrubbning, sand hjulen efter att de har torkat helt. Börja med en 400 till 500 grit sandpapper och arbeta till 800 till 1000 grit. Den mjukare hjulen blir, desto trevligare de kommer att se en gång gjort.
2

Rengör hjulen med aceton vid slipning är klar för att se till att hjulen är helt fri från damm och smuts. Aceton är bäst eftersom det tar bort färgrester och gör sig av med damm samtidigt. Den snabba torktid av acetonen är en bonus. Ställ hjulen ner på några plastpåsar för att torka dem helt och skydda ytan av arbetsområdet samt.
3

Applicera maskeringstejp under hjulet läppen. Täck gummidäck med plastpåsar för att förhindra att de besprutas med färg och tejpa ner dem. Om det finns nitar som måste skyddas från sprayfärg, täck dem med små klistermärken. Sakta Spraya på ett tunt lager av själv-etsning metall primer på ytan av hjulet. Låt första lagret torka innan du sprayar på en annan jacka.
4

Låt primern torka helt innan du sprayar på metall färg. Nyckeln till att måla en bra spray-målning jobb är tålamod. Skaka burken med målarfärg väl innan du börjar måla. Använd snabba lätta rörelser för att spraya färg på hjulet. Kom ihåg att spraya ett tunt lager varje gång. Låt alltid en tid för det första skiktet torka innan du sprayar på en annan. Applicera så många lager färg som önskas. Låt torka i 2 timmar.
5

Avsluta lack med ett par lager klar wheel-beläggningsspray. Låt varje lager torka i 20 minuter före sprutning på nästa skikt. Låt hjulen torka över natten innan du tar bort all tejp. Nästa morgon, kommer hjulen inte bara vara ute en stark, kommer de också ljusa och glänsande. Byt tillbaka hjulen på lastbilen och ta bilen uttaget tillbaka ner.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61622.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.