Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man Verifiera ASE certifiering

grundades 1972, tillhandahåller ASE (nationella institutet för Automotive Service Excellence) för allmänheten med en tillförlitlig metod för att mäta kompetens i mekanik och tillförlitlighet av bilkarosser och reparationsverkstäder. ASE har hållit fast vid sitt löfte om att leverera till konsumenterna certifierade tekniker som är behöriga att hantera bilreparationer och service. Butiker som visar tätningen ASE certifiering följa stränga normer för kvalitetskontroll. Verifiering av en certifierad tekniker involverar en enkel process för att begära dokumentation, att plocka upp telefonen och ge några avgörande information som identifierar din blivande tekniker för att kontrollera äktheten. Saker du behöver
Tekniker certifiering ID-nummer
Visa fler instruktioner
1

Titta efter "Blue Seal of excellence" visas på en bil verkstad. Om 75 procent av butikens tekniker är certifierade, kan denna verksamhet visar sigill spetskompetens. Å andra sidan kan företag med minst en tekniker certifierad visa den vanliga ASE tecken.
2

Begär att granska en specifik teknikerns referenser utfärdats av ASE. Alla certifierade tekniker har dokumentation för varje certifiering och bära en skuldra gradbeteckning på sin uniform, ge uttryck för sin certifiering nivå.
3

Ring det nationella institutet för Automotive Service Excellence och tala med en kundtjänst Om du vill kontrollera äktheten av en tekniker dokumentation. Du kan ringa ASE vid 703-669-6600 8:30 till 17:00 måndag till fredag, utom på storhelger.
4

Ge representant med namnet på den tekniker du vill kontrollera, tillsammans med sin motsvarande certifiering nummer, noterat på teknikerns dokumentationen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60485.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.