Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Ta bort en GM bränslefilter

Bränslefiltret på en GM-bil eller lastbil är utformad för att hjälpa till att stoppa rost, grus, smuts eller grime flyter i bränslesystemet kommer in i bränslespridare, där partiklar kan skada motorn. Varje GM bil eller lastbil använder en av två olika typer av beslag för att ansluta bränslefiltret i systemet, och är typiskt monterade i liknande lägen, vilket gör denna process ganska universella hela produktlinjen. Saker du behöver
Jack
Jack står
dräneringskärlet
Linje skiftnyckel som
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Höj bilen upp i luften med hjälp av domkraft och lägg dem på en uppsättning pallbockar. Se till att bilen är fast på läktaren innan du kryper under den.
2

Leta bränslefiltret. Beroende på år och modell av bil eller lastbil, kan detta vara nära bensintanken eller längs en ram järnväg, vanligtvis på förarsidan. Det är en rörformad behållare ca 2 inches i diameter och 3 inches lång ansluten till bränsleledningen. Bestäm om du har en snabbkoppling eller en skruv-in montering genom att titta på tillbehören. Om de har en hex form, då de är skruvkopplingar.
3

Placera tråget under bränslefiltret. Lossa beslagen med en linje skiftnyckel om du har en skruv-in montering, eller tryck på sidorna av montering om du har snabbkoppling beslag.
4

unbolt bränslefiltret från ramskenan eller chassi med 3/8-tums Ratchet och uttag. Häll sedan innehållet i filtret i tråget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60372.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.