Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Tundra Brake Assembly

Utföra ersättning processen för en Tundra pickup lastbilens främre bromsarna innebär och kräver förtrogenhet med fordonsindustrin hydrauliska bromssystem. Den Tundra lastbil Modellen utnyttjar ett system för skivbroms i fronten och en trumma bromssystem på bakhjulen. Som ett resultat, i hemmet mekaniker inte bara behöver kunna ta bort hjulet och navet, behöver han också att förstå hur man ska hantera de flytande justeringar och reparationer av rotorn, bromsok och bromsbelägg. Saker du behöver
lug skiftnyckel eller hylsnyckel
Ordet jack lift
Jack står
Tänger
Liten bromsvätska pump
Ny bromsvätska Flighter Crescent skiftnycklar

Visa mer instruktioner
förberedelsearbete
1

Tillämpa en lug nut eller hylsnyckel muttrarna som håller hjulen på bilen. Lossa dessa nötter med bilen fortfarande vilar full tyngd på marken. Fortsätt att lossa tills nötterna kan spinnas för hand, men ta inte bort dem.
2

Använd en domkraft för att lyfta ena sidan av lastbilen, som arbetar på ett hjul i taget. Placera en pallbock undertill för säkerhet och för att förhindra att trucken faller om stativet misslyckas. Addera 3

Ta bort muttrarna däck lug och dra däcket utanför navet. Leta reda på bromsoket på den inre rotorn bifogas axelnav. Lossa botten, eller lägre, skruvsäkringssystem tjockleken på plats. Använd en tång för att dra ut trådarna säkerhetsklämma i stiften bromsbelägg. Dra ut pinnarna och ställ dem åt sidan.
4

Placera lös bromsoket så att du kan lossa tråd fjädrar på toppen av bromsbeläggen. Ta bort tråd fjädrar och dra ut dynan delar (bromsbelägg, stödplåtar, shims och pad indikatorer slitage). Förvara dem i ordning för montering de kom ut med så att du vet hur man sätta in dem igen senare.
5

Sug ut 50 procent av den gamla bromsvätskan med en bromsvätska pumpen efter att ansluta den till bromsok slang. Addera Installation av bromsbeläggen
6

Infoga nya delar bromsbelägg i samma ordning som du tog bort dem i beredningsprocessen. Sätt dessa delar för hand i bromskaliperenheten, skjuta dem på plats tills de är i rätt läge.
7

Sätt i stiften bromsbelägg igen i bromsoket och säkra dem med katastrofvajrarna. Sätt tillbaka säkringstrådet fjädrarna vid den övre delen av bromsen stoppningselementet. Flytta bromsoket tillbaka nedåt på rotorn igen.
8

Nedre och håll tjocklek på rotorn och sätt tillbaka den undre positionen bulten. Dra åt skruven med en hylsnyckel eller skiftnyckel.
9

Återmontera däcket, snurra muttrarna igen, och lägre hjulet till marken. Avlägsna domkraften och lyft och dra åt muttrarna för att hålla hjulet på plats.
10

Lägg bromsvätska i nu halvtomt bromssystem genom att hälla ny bromsvätska i huvudcylindern behållaren. Tryck på bromsen fotpedalen flera gånger tills elektroderna trycka mot hjulet rotorn ordentligt. Närbild cylindern och utför samma arbete bromsbelägg på andra frambromsen och hjul för att avsluta den främre änden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59291.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.