Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man lyfter en motor

Motorn är hjärtat i bilen, och om den behöver bytas ut, kan det vara en knepig. Men förutom alla de komplicerade ledningar, VVS och tråkiga jobbet inblandad i en motor swap, där är den fysiska handlingen att lyfta motorn för att komma igång. Detta är inte komplicerat, men det måste göras på rätt sätt, annars kan du tappa motorn på marken eller på dig, och skada dig eller bilen. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
4-fot kedja
Engine hissa
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett plats på motorn för att bulta fast kedjan. Kedjan kommer att gå över motorn horisontellt, så att den kan fördela vikt lätt över hela kedjan. Bra fästpunkter inkluderar utblåsningsgrenrören, insugningsrör, eller motorfästet parentes.
2

Bolt kedjan till motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag, och hårdvaran på motorn . Se till att kedjan går över motorn för balanseringen av kontona.
3

Justera lyftarmen på motorn hissa beroende på vikten på motorn. Den typiska motorlyft har markeringar för 1/2-ton, 1-ton, 1 1/2-tons och 2 ton. En V8-motor är normalt cirka 500 pund, så ställer armen vid 1/2 eller 1 ton är vanligtvis en bra inställning, eftersom du alltid hellre överdriva, snarare än undersväng kapaciteten.
4

Placera kroken från motorn hissa runt kedjan, ungefär på mitten. Placera handtaget från motorn hissa och placera den i uttaget handtaget och pumpa upp domkraften. När du lyfter, kommer motorn att börja lyfta. När den når önskad höjd, kan du flytta motorn när du väljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60084.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.