Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att bogsera en S10 4X4 Automatic

När du flyttar över hela landet eller bara drar en andra bil från en plats till en annan, är det viktigt att du vidta lämpliga åtgärder för att förhindra skador på både dragfordonet och fordonet bogseras. Felaktig bogsering kan lägga onödiga miles till vägmätaren och kan skada transmissionen. Att bogsera en 4X4 S-10 pickup med en automatisk växellåda, måste du ta några försiktighetsåtgärder för att få jobbet gjort rätt. Saker du behöver
bogsera fordon med dragkrok
Dragkrok
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Kraftig gummiband
Visa fler instruktioner

1

Park S-10 på en plan yta där den främre änden är orienterad i en riktning som gör att du kan parkera bogsera fordonet framför S-10. Fäst dragkroken till den främre ramen hornen på S-10 med en 3/8-tums Ratchet och uttag.
2

skruva isär drivaxeln från bakaxeln med 3/8-tums Ratchet och uttag. Vira en tung gummiband runt drivaxeln och sedan koppla det bungee rep på ramen så att drivaxeln är undangömt upp högt i kroppen.
3

Pop huven. Skruva loss rattstången från styrlänkaget under huven med 3/8-tums Ratchet och uttag. Gå till insidan av lastbilen och satte den automatiska växellådan i "neutralt" läge.
4

Tillbaka dragfordonet upp i S-10 och anslut dragstången till S-10. Kör dragfordonet och S-10 runt kvarteret för att kontrollera att kroken är korrekt ansluten och du har möjlighet att säkerhet manövrera dragfordonet. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61843.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.