Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ladda AC i bilen

Jag har blivit väldigt van vid min fina kall luftkonditionering så när det tog en dump på mig en vinter, och det började bli varmt igen jag var redo att dö! Nämnde jag att jag bor i Florida? Så här är hur man korrekt ladda din AC-system. Först måste det göras ordentligt till en bil som använder R134. De flesta bilar tillverkade före 1994 är ett äldre R12-system och behöver uppdateras. Du kan kontrollera detta på din AC-kompressor, bruksanvisning, och under huven på en sticker.If din bil använder R134 du kan fortsätta. Instruktioner
1

När du har dragit slutsatsen att systemet är R134, gå till de flesta någon större butik eller bil Biltema och plocka upp en AC Recharge kit. Se till att du får en med en tryckmätare på det.
2

De flesta system har olika sätt att bygga upp dem innan du kan fylla din bil systemet så följ instruktionerna. Nu är din bil kommer att ha två färgade lock vanligen placerade på framsidan av fordonet om din AC kompressor. De har små röda och blå mössor. Den blå en är lågtryckssidan. Oroa dig inte för att blanda upp dem, är varje sida en annan storlek så att du inte kan fysiskt skruva AC laddaren på fel sida.
3

ordentligt fästa slangen till AC systemet och vända bilen på och spränga AC. Nej du kan läsa vad ditt system trycket är. Nu antingen vrida ratten på toppen av avgiften kit eller pull the trigger. Den trycksatta kan kommer att öka trycket och samtidigt lägga freon i systemet.
4

Läs mätaren och få in det i det angivna området. Dess vanligtvis färgkodade. När det är klart tar du bort laddaren och sätt tillbaka locket till systemet och ditt allt gjort!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60075.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.