Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en GMC Truck Engine Mount

När en motor mount går ut på en GMC lastbil (eller nästan alla fordon), kan motorn orsaka vibrationer i hela lastbilen, vilket gör för en obekväm resa. Det orsakar också ytterligare stress på annan montering, vilket kan göra att den går sönder i förtid. Ytterst är det viktigt att ersätta en motor mount när det går ut så snart som möjligt. Detta är en måttligt svårt jobb som kräver tung utrustning. För det här jobbet, vi arbetar på en 1997 GMC lastbil, men stegen är desamma för många motorer. Saker du behöver
Motor hissa
4-fot kedja
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums kardanknut
3/8-tums förlängning, 12 -inches lång
skruvnyckel set
ersätter motorfäste
Visa fler instruktioner
1

Pop huven och bult två ändar av kedjan till motorn. Du vill att det ska gå över blocket för maximalt stöd. Använd en befintlig bult hål för att hålla kedjan på motorn om du vill, eller hitta en gängad bult och skruva på det sättet.
2

Hook lyften till jack och jack lyften upp bara något. Stötta motorn, men inte lyfta den ur bilen.
3

unbolt bulten motorfästet som går framifrån och bakåt i fordonet med 3/8-tums Ratchet och uttag , plus en skiftnyckel. Denna bult säkrar fästet på motorn till gummi isolator fästet på ramen, som du byter ut. Ta bort den här skruven från fästet. Hissen bör nu stödja motorn.
4

Lyft hissa lite mer så att motorn lutar till den andra sidan av av den andra fästet. Det måste finnas tillräckligt med utrymme för att fungera, men inte tillräckligt för att lyfta upp bilen.
5

skruva isär fästet från ramen, med 3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats, plus en öppen -end skiftnyckel. Detta kan innebära användning av de 3/8-tums anknytningar och universalknut, plus obestämd nycklar.
6

Byt motorn fästet med ersättningsenheten. Ominstallation är det omvänd ordning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59978.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.