Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar rotorer på 2003 Civic

Du kan installera nya broms rotorer på din Honda Civic i din uppfart, så det finns ingen anledning att slösa pengar på en automatisk verkstad för att få jobbet gjort. Hur ofta du behöver byta dem beror på hur mycket använder de får. När du trampar på bromspedalen, trycker vätska bromsbeläggen mot broms rotorer. När du tillåter bromsbeläggen att bära över den rekommenderade tjockleken, kommer nitarna börjar skära spår i rotorerna. Broms rotorer kan skadas andra sätt också, men bromsbeläggens slitage är den vanligaste. Saker du behöver
Automobile jack
stoppklossar
stödbenet
Lug Hylsnyckel
ställa
Buntband
Tänger
Turkiet Baster
dräneringskärlet

Visa fler instruktioner
1

Öppna motorrummet av Civic. Ta hälften av bromsvätska från huvudcylindern med Turkiet baster. Placera vätskan i tråget framtida återvinning. Bromsen huvudcylinder är på baksidan brandväggen i motorrummet, på förarsidan.
2

Placera stoppklossar bakom bakhjulen i Civic. Lyft upp bilen med bilen uttaget. Placera en pallbock under bilen nära fästpunkten, och höja den till ramen. Avlägsna muttrarna från hjulet med rörtång, och dra hjulet från bilen.
3

bort bromsoket bultarna med en hylsa och spärrskaft. Säkra bromsok till staget med en tråd slips. Ta bort bromsok monteringsfäste med hylsa och spärrskaft för att ta bort skruvarna. Avlägsna rotorn fästskruvarna från rotorn med en skruvmejsel, och dra rotorn bort från hjulet församling.
4

Sätt den nya rotorn på hjulet församling, och fäst den med fästskruvarna. Montera bromsok monteringsfäste, och dra åt skruvarna med hylsa och spärrskaft. Klipp av tråden slips håller bromsoket till fjäderben med tång. Placera bromsok i fästet och dra åt skruvarna med hylsa och spärrskaft.
5

Sätt tillbaka hjulet på Civic och dra åt muttrarna med rörtång. Avlägsna stödbenet från under bilen. Sänk Honda till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
6

Pump bromsarna flera gånger efter de båda rotorerna ändras för att se till att bromsbelägg sätet sig mot rotorerna. Lägg färsk bromsvätska vid behov.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58603.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.