Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort buggar ur en bil

Den ena elementet karakteristiska för sommarmånaderna som vi alla kunde leva utan: buggar. Dessa otäcka sura demoner har ingen förståelse för de regler av vägen. De gips sig över hela framsidan av fordonet, och att göra saker värre, torka de omedelbart till hårdhet inte olikt Titanium. Ytan av fordonet ska rengöras vid första bekvämligheten att förhindra bugg sura bas kompromissa färgen och ytor krom. Använd aldrig en silikonspray används för smörjning, eftersom det kommer att suga in i porerna hos färgen och så småningom lyfta färgen. Med rätt plan för angrepp, kan skadan minimeras. Saker du behöver
Eraser kuddar som används i hemmet rengöring avfettningsmedel
Body Shop lera Eraser Review sprayer Bug remover och olika vätskor som säljs på bildelar butiker att ta bort buggar
sprayer Bug blockerare för att förebygga ackumulering av fel på färgen
Vattenslang
diskmedel
mjuk borste
Torkning trasa
bra betyg av bilvax
Kratsning handduk
Visa fler instruktioner

1

Parkera bilen i skuggan. Om tillräcklig skugga är inte tillgänglig för hela fordonet, åtminstone skuggan framtill på fordonet sjunker temperaturen på ytan.
2

bort buggar med radergummit trasa hemifrån rengöring leveranser genom att helt enkelt gnugga långsamt över buggar. Dynorna har en kemikalie som mjukar upp dem snabbt, och de kan torkas bort.
3

Skölj fordonets front med vatten i några minuter för att kyla ytan och mjuka buggar något. Handduk-torka precis tillräckligt för att ta bort stående vatten
4

Spraya smörjmedel för leran radergummit över en 2-fots område -. Sprej torkar, så att bara spraya en 2-fots område. Gnid leran radergummit över buggar och de kommer att komma rätt off. Knåda leran ofta att upprätthålla en ren sida.
5

Spraya bugg remover spraya över hela området som ska felsökas och låt det sitta i en minut eller två. Respray området. Torka av området med en mjuk borste för att ta bort buggar, skölj sedan med vatten
6

Tvätta bilen, med en diskmedel och mjuk borste, att befria området för de sista resterna av buggar.; Följ med en sköljning. Även om dessa åtgärder kommer att ta bort buggar, kommer de också ta bort alla spår av skyddande tätningsmedel, såsom vax och silikoner.
7

Vaxa bilen för att återställa den skyddande yta som blockerar UV-strålar. Applicera vaxet eller tätningsmedel enligt anvisningarna för den köpta visst varumärke. Applicera ett andra skikt på framsidan av fordonet. Buggar kommer inte hålla sig till en nypolerad färg.
8

Applicera ett lager av en spray bugg blockerare av ditt val, om en kraftig koncentration av buggar förväntas. Dessa blockerare sprutas på och bo på tillfälliga. De påverkar inte vax, som annonseras.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59905.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.