Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bromsbackar på en Nissan Frontier

Nissan Frontier tillverkades med bakre trumbromsar på vissa modeller, som kräver regelbundet underhåll för optimal prestanda. De två skor som trycks mot insidan av trumman medelst hydrauliska hjulcylindrarna, kan slitas ut av material och behöva bytas ut. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan ersätta skorna på Frontier i cirka trettio minuter. Saker du behöver
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Ordet jack
rörtång
Visa fler instruktioner
1

Höj lastbil vid bromsen repareras med ordet jack. Den domkraft bör placeras framför hjulet, med huvudet på en ram järnväg, inte kroppen eller suspension. Pumpa domkraften tills hjulet är i luften.
2

Ta av hjulet genom att vrida muttrarna i en moturs riktning. Dra sedan hjulet gratis. Ställ ratten åt sidan, bort från trucken. Addera 3

Avlägsna trumman från bromsen genom att vrida hållarbult i moturs riktning. Dra det sedan fritt. Den hållarbult är på framsidan av trumman, lite utanför centrum, som håller trumman till församlingen.
4

Lossa de långa sko fjädrarna genom att bända dem från skon med en skruvmejsel. Skorna har krokar på sin sida som håller långa fjädrar.
5

Ta bort den primära fjäderbult i mitten av varje sko. Skjut sedan skorna ut.
6

Byt skorna med nya enheter. Skjut dem på bromsen och vrid den primära fjäderbult medurs för att låsa dem på plats. Fäst de långa fjädrarna genom att bända dem med en skruvmejsel tillbaka på skon krokar.
7

Byt trumman genom att skjuta den tillbaka över skorna, ställer upp för målvakten bulthålet. Vrid hållarbult medsols för att fästa trumman.
8

Byt hjulet genom att vrida muttrarna medurs, i ett alternerande mönster. Sänk lastbilen från domkraft genom att vrida jack s påtryckningar moturs, långsamt.
9

Upprepa hela processen på motsatt sida bromsen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57423.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.