Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Orsaker till Problem Transmission

Ofta kommer ett äldre fordon har problem med sändningen --- vissa kan åtgärdas enkelt, medan vissa kräver en fullständig överföring ombyggnad eller en ny sändning. Vissa överföring problem kan hänföras till överförings dator. De flesta nyare bilar har sändningar med datorer som driver de elektriska solenoider. Typer:
p Det finns två olika typer av transmissioner --- manuella och automatiska. Manuella växellådor finns vanligen i sportbilar och kräver att föraren skifta dem. Automatiska växellådor kan hittas i alla bilar, även sportbilar, och är förskjutna med datorn. Äldre transmissioner använde en regulator för att bestämma de växlingspunkter.
Fluid

Om sändning läcker vätska, kommer den främre pumpen inte att kunna ge rätt mängd tryck och överföringen inte kommer att flytta. Transmissionsolja är en hal, tvål typ av olja som också smörjer de inre rörliga delar av transmissionen.
Front Pump

främre pumpen kan läcka eller sluta arbeta. Överföringen kommer inte att fungera alls om inte den främre pumpen inte fungerar - det kommer inte ens gå in i växeln
Kopplingar

både automatisk och manuell växellåda har. kopplingar. Varje kugghjul har sin egen uppsättning av kopplingar. Om kopplingarna blir för tunn, kommer överföringen att gå in i växeln, men det kan inte flytta bilen. Addera Throwout Bearing

throwout lagret endast användas i manuellt sändningar. Det frikopplar kopplingen när kopplingspedalen trycks i. Om throwout lagret går dåligt, kan det bytas utan att göra en fullständig ombyggnad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59887.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.