Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar lägre länkarm på en 1991 Pontiac Grand Am

I 1991 års Pontiac Grand Am använder en lägre kontroll arm kopplad till en styrspindel att hålla fronten linje. Armen har en kulled på en ände som ansluter till knoge, och ett par bussningar på den andra änden som ansluter till en suspension stöd som fungerar som en hjälpram. Om de lägre länkarm bussningar eller kulled bära ner, då anpassningen börjar vandra och du kan ha problem med däckslitage eller styra fordonet. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel som
Kulled separator
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats

Visa fler instruktioner
1

Park Pontiac på en plan yta och dra upp parkeringsbromsen. Ta domkraften och skjut den under den främre tvärbalk. Lyft upp domkraften och sätta pallbockar under suspension stöd av bilen. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och ställa ut dem på arbetsytan.
2

Ta gungning länkfältet änden från den undre länkarm med 3/8-tums Ratchet och uttag och en skiftnyckel. Unbolt kulleden på styrspindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag, ta sedan bort knogen från kulleden med kulled separatorn.
3

Unbolt undre kontroll arm från bäraggregatet med en fast nyckel och 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra den nedre länkarm ur stödenheten med ett fast drag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61498.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.