Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter bränsleinsprutarna i en 1995 Chevrolet 350

Chevrolet senast använde gasfunktionen kroppen injektion för sina 350 kubik-tums V8-motorer 1995. Systemen är i grunden förgasare med två spridare i toppen. Spridarna kan antingen hålla stängt och levererar för lite bränsle i motorn, eller gå den motsatta vägen och injicerar för mycket, vilket orsakar dålig gas körsträcka och ojämn tomgång. Fastställande av problemet kräver att ta ut den felaktiga injektor eller injektorer och ersätta dem med nya, vilket skulle ta en timme eller så att göra. Saker du behöver
Byte bränsle injectorsReplacement insprutare O-ringNylon bända barAutomatic transmissionsolja
Visa fler instruktioner
1

Avlägsna tanklocket från bensintanken. Pop huven och ta bort vingmuttern på luftfiltret med händerna. Lyft luftfiltret av motorn och ställ den åt sidan.
2

Leta spridarna ovanpå spjällhuset. Tryck in clipsen på sidan av den elektriska anslutningen på injektorn eller injektorer du vill ta bort med handen, och lyft sedan anslutningen från injektorn.
3

Placera en nylon pry bar mellan injektorn och spjällhuset och försiktigt bända injektorn av spjällhuset. Ta bort den lilla gummi O-ringen och brickan vid basen av injektorn också.
4

Coat ersättning O-ringen med ett tunt lager av automatisk transmissionsolja. Lägg in O-ringen och brickan i samma ordning som de ursprungligen var. Skjut injektorn in i spjällhuset och skjut den elektriska anslutningen på injektorn.
5

tillbaka luftfiltret och tanklocket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60557.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.