Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Ångra en Steel Line till Brake Hose Connection

Bromsledningar och slangar är normalt ansluten till varje hjul med metallen linje som går in i slangen. Dessa ledningar och slangar är lätta att ta isär men kräver några särskilda åtgärder för att upprätthålla den korrekta och bromsvätskenivån försäkra att ingen luft kommer in i hydraulsystemet. Saker du behöver
telefoni skiftnyckel
Open end box fast nyckel
Skyddsglasögon
Catch container
Bromsvätska
Visa fler instruktioner
Bromskrets till bromsslang borttagning
1

Placera ett uppsamlingskärl under broms slangen du tar bort. Välj öppen nyckel box ände som passar bromsledningen. Välj en linje skiftnyckel storleken på broms slang. Använd linje skiftnyckel för att hålla bromsen slangen på plats. Vrid inte bromsen slangen under denna procedur, eftersom det kommer att orsaka allvarliga skador på broms slangen och få den att brista under drift. Med raden skiftnyckel på plats, använder öppen nyckel box slut för att skruva loss bromsledningen från broms slang connecter. Vrid kopplingen motsols tills den är fri från broms slang.
2

Bromsvätska bör fångas i behållaren du plats under broms slang. Om bromsvätskan läcker på golvet, använd en förening spill rengöring såsom kattsand för att städa upp spill. Detta bör göras omedelbart för att förhindra slirar. När restfluid finns, undersöka bromsledningen och slanganslutningar för skador eller korsgäng. Om du tar bort bromsen slang, använda linjen skiftnyckel för att koppla loss slangen och ersätta den med en ny slang. Addera 3 p Om antingen montering är skadad, ersätt med ett nytt passande innan kopplas linjen och slangen. Använd inte skruvstäd grepp under denna process eftersom de skadar bromsen slang. Med nya armaturer på plats, håll bromsen slang med raden skiftnyckel och vrid långsamt montering bromsledningen medurs tills den sitter tätt på broms slang. Dra inte åt eftersom detta kan skada både beslag och kräva ersättning av båda anslutningarna.
4

Kontrollera huvudcylindern bromsvätskenivån och tillsätt vätska tills den når hela linjen. Kontrollera läget för bromspedalen med motorn igång. Om pedalen är mjuk eller går hela vägen ner till golvet, kommer bromssystemet måste rensas på luft. Följ året manuella modellen tjänst för särskild blödning process.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59842.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.