Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man bygger en Volkswagen Luftkylt Motor

Volkswagen luftkyld motor är en av de mest populära förbränningsmotorer som används runt om i världen idag. Produktionen av den luftkylda motorn slutade den 27 december 2005. Produktionen upphörde på grund av en förändring i regler för utsläpp som trädde i kraft år 2006. En jubileums-upplaga finns med gamla luftkylda motor installerad. För närvarande finns det bara 30 specialutgåvor finns över hela världen. Saker du behöver
Air verktyg
Luftkompressor
Motor rengöringsvätska Flighter Long-arm hissa
ventil rengöring stavar
Rags
Visa fler instruktioner

1

Kontrollera fastsättning delar på motorn. Ta bort dessa delar först. Delar kommer att omfatta fästen, slangar och bälten.
2

Köp en motor hissa eftersom du kommer att behöva lyfta den luftkylda motorn ur bilen och placera det där du kommer att bygga det. Se till att du köper en lång arm motorlyft.
3

Installera nya motorfästen i Volkswagen och ta bort fliken transmission växelreglage. Du behöver inte lyfta bilen för detta steg-det kan göras på marknivå.
4

Ta motor och transmission förutom märkning varje bit som du går. Du kanske inte vill ha en massa distraktion på denna punkt. Kom ihåg att du måste sätta motorn ihop igen någon gång.
5

Spray motor på alla delar och gnugga dem med en ren trasa. Det är i detta skede kommer du att leta efter sprickor och urgröpningar i metallen. Du kommer att behöva ersätta dessa delar med nya eller begagnade och kära innan du sätter den luftkylda motorn ihop igen.
6

Stick renare stänger in ventilerna i motorn. Kontrollera för områden där friktion uppstår. För att bygga motorn du behöver byta alla slitna delar.
7

Skjut rafflade änden av drivaxeln i den bakre delen av transmissionen och skruva den motsatta änden till differentialen.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59843.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.