Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort framaxeln på en 99 Subaru Legacy Outback

All-hjulsdrivna fordon såsom 1999 Subaru Legacy Outback har en framaxel och en bakaxel som både tur i synk med överföringen. Framaxeln är inte som den som finns på en lastbil, det är faktiskt ett par framaxlar som är uppdelade i mitten av transmissionen. Dessa axlar kan slitas ut med tiden om de inte är väl underhållna, och de måste tas bort för att servas eller bytas ut. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Punch
Dead slag hammare
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
3/8-tums Ratchet och socket set
Subaru avdragare verktyg 92707000
Visa fler instruktioner
1

Lyft upp framsidan av Subaru med domkraften och ställ den på pallbockar. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och lägg dem åt sidan. Lokalisera staked änden av muttern i mitten av rotorn, som ser ut som en buckla i rotorn. Tryck ut bucklan med punsch och döda slag hammare.
2

unbolt centrum muttern på rotorn med 1/2-tums Ratchet och uttag. Ta bort länken anslutningar till lägre länkarm, däribland tvärgående länkarmen och gunga länkfältet slut med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Leta stiftet i axeln halvaxel. Kör ut stiftet med stansen och döda slag hammaren. Placera avdragare verktyget på den främre rotorn och dra åt den genom att använda 1/2-tums Ratchet och uttag för att avlägsna axeln från rotorn. Skjut sedan rotorn från överföringssystemet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60503.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.