Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man gör med ett bilbatteri

Bilbatterier innehåller bly, syra, och plast, och är farliga för både dig och miljön om den kastas felaktigt. När du byter din bils batteri, kommer butiken där du köper en ny debitera allmänhet du en avyttring avgift. Nedan finns några förslag för avsättning av ett bilbatteri. Instruktioner
1

Återvinn ett bilbatteri på AAA. Detta betyder inte kasta den i den söta lilla gröna bin bredvid papperskorgen. AAA har ett program som kallas Stora Batteri Roundup som hålls årligen för att fira Earth Day. Kontakta din lokala AAA kontor för mer information.
2

Kasta ett bilbatteri på bilverkstäder butiken. Detta är samma sak som en bensinstation där du fyller upp din gas eller få ett oljebyte.
3

Exchange det gamla batteriet när du köper den ny. Många stater har nu blybatterier lagar batteriåtervinning som kräver att du byter ut batterierna. Gå till Exides hemsida för en lista över alla de stater som har de bly-syra lagar. Det kommer att finnas ett diagram som berättar var och när du ska byta ut batteriet.
4

Ta ut batteriet till ett särskilt avfall drop-off platser i ditt område. Ring din lokala renhållningsmyndighet och fråga var närmast deponin är till dig. Om du inte har en renhållningsverket, kontakta företaget som avyttrar ditt hushållsavfall. Många företag kommer antingen att ha en speciell dag att de plockar upp dessa poster eller erbjuder en särskild plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59811.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.