Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar en GMC bromsservo

Bromskraftförstärkaren på en GMC använder vakuum makt att motorn genererar att ge en effekt hjälper till bromssystemet . Tyvärr är bromsförstärkaren inte en funktionsduglig enhet . Om booster misslyckas, då den gamla booster måste avlägsnas från lastbilen så att den kan bytas ut. När du har den gamla booster bort , då måste man installera nya booster . Installera en ny booster bör ta cirka 30 minuter att göra . Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
obestämd nyckel satt
Bromsförstärkare
Factory bromspedalen clip
Visa fler instruktioner
< br > 1

Pop huven . Skjut bromsförstärkare i brandväggen så vakuumporten är placerad på den övre passagerarsidan hörn av booster. Anslut vakuum linje och backventilen i vakuum porten på booster med händerna .
2

Titta under instrumentbrädan . Säkra booster till GMC med 3/8-tums Ratchet och uttag . Sätt kopplingen bromsservon på bromsservon med händerna . Montera bromsomkopplare på änden av pedalen , sedan installera fabriken klippet på bromspedalen för att låsa den på plats .
3

Skjut huvudcylindern på bromsservon . Skruva ner med en skiftnyckel . Starta GMC och testa bromspedalen för att kontrollera att det fungerar korrekt .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59092.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.