Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ansluter en Onboard Batteriladdare

En fordonsbaserad batteriladdare är verkligen en serie batteriladdare i en låda som kan ladda flera batterier samtidigt. De kan användas för alla program som innehåller mer än ett batteri, marin, bil, husbil, husbilar och flygplan. Du kan kontrollera statusen på laddningen av en viss batteri när den används. En onboard-enhet eliminerar behovet av flera individuella laddare och ojämlik laddningstid. En plugg har allt. Denna laddare fungerar bäst när alla batterier är grupperade tillsammans. Saker du behöver
stjärnskruvmejsel
Skruvnyckelsats
uppsättning tänger
Visa mer Instruktioner
1

Unwrap trådarna på inbyggd laddare och kontrollera längden. Laddaren bör placeras i ett läge väl synlig och där alla kablar når batterierna.
2

Hitta en bra monteringsläge och installera de medföljande skruvarna med stjärnskruvmejsel. <
br> 3

Montera kablarna på batteriterminalerna inlägg. Håll trådarna i ordning genom att börja med trådarna på ena sidan av laddaren och arbeta med nästa i raden. Det är helt enkelt så att du vet vilken batteriets kondition du bevittnar. Ta bort batteripolerna med en skiftnyckel eller tång, beroende på typ av batteri. Placera tråden under åtdragning stud och dra åt terminalerna.
4

Ladda batterierna genom att koppla laddningskabeln till ett vanligt eluttag. Den laddningstillstånd kan övervakas på laddaren av LED-lampor.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/62135.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.