Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att göra justeringar parkeringsbromsen en Ford F-Series

Du kan justera din Ford F-serie bromsar pickup parkering hemma för att ta bort slacket från kablarna parkeringsbromsen och spara tid och pengar. Köp en mätare kabelspänning att hjälpa dig att få rätt spänning för dina kablar parkeringsbromsen. Använd den här tekniken på 1997 och 1998 Ford F-series F-250. Saker du behöver
Jack och pallbockar
Kabel spänningsprovaren
Visa fler instruktioner
1

Tryck in på parkeringen bromspedalen till den lägsta positionen mot golvet. Höj din Ford F-serie bakhjul i luften med hjälp av en domkraft och stödja de bakre hjulen med pallbockar.
2

få under din Ford F-serien och håll den gängade stången i parkeringsbromsen kabeln justering för att förhindra den från att snurra. Använd dina tång för att dra åt equalizer mutter sex fulla varv förbi den ursprungliga positionen på parkeringsbromsen kabel spö. Leta upp kabeln stången i mitten av fordonet med parkeringsbromsen kablarna kommer mot det från varje bakhjul.
3

Använd din mätare kabelspänningen att mäta rätt spänning. Fäst bakre spänning kabeln och mäta pounds av spänning. Ställ din Ford F-series kabelspänning på 350 pounds av spänning.
4

Lossa parkeringsbromsen pedalen och kontrollera att de bakre hjulen snurrar fritt.
5

Justera spelrummet mellan spaken och kammen plattan om det finns motstånd med bakhjulen. Justera gapet till 0,38 mm vid parkeringsbromsen equalizer justeringsmutter.
6

Sänk din Ford F-serien med din jack och ta bort domkraften från bakhjulen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57071.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.