Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Bromsbelägg i en Chrysler Town & Country

Förutsatt att du har mekaniska kunskaper och fordonsindustrin verktyg, kan du byta ut bromsbeläggen i familjen Chrysler Town and Country. Det är inte ett komplicerat projekt. Kvalitet eftermarknaden bromsbelägg kan köpas i lokala delar butiker och bär samma livstidsgaranti som centra broms installation och, genom att göra det själv, du sparar dig själv arbetskostnader. Saker du behöver
Ordet jack
stödbenet (s) katalog Stoppkloss
1/2-tums enhet bryta bar
1/2-tums enhet Hylsnyckelsats
1 /2-tums spärrnyckel
1/2-tums enhet justerbart momentnyckel (förslag) katalog skruvmejsel
bungee rep
Tvingfäste
kiselbaserade broms smörjmedel borste
Acid

Visa fler instruktioner
Hur du ändrar Bromsbelägg i en Chrysler Town & Country
1

Park Chrysler Town and Country på en nivå, asfalterad yta. Dra åt parkeringsbromsen och lägg en hjulklossindikator bakom en av de bakre däcken.
2

Bryt muttrarna löst, med hjälp av ett brytjärn och en socket.
3

Lyft den främre delen av Town and Country upp placera domkraft under den bakre motorfästet och stödbenet under den nedre länkarm. Upprepa detta steg för den andra sidan för att lyfta hela framaxeln. Ta bort muttrarna och hjul.
4

bort bromsok bultarna med Ratchet och en socket. Bänd bromsok från rotorn och ankare med hjälp av skruvmejsel. Bänd de yttre pad klipp från okhus. Dra inombordsmotorer pad och klipp ur bromsok kolv. Stöd bromsok till spiralfjädern genom att linda bungee rep runt den och hänga den. Komprimera kolven i bromsoket sakta inåt med C-klämman tills den bottnar.
5

Installera den nya inombords pad genom att trycka på hårdvaran gem i kolven i bromsoket. Montera utombordaren pad genom att trycka klippen på okhuset.
6

Applicera en liberal skikt av kisel broms smörjmedel till bromsok ankaret där fästplattorna av kuddar kontakt. Använd den sura borste för att sprida den vidare. Försök inte att få någon på rotorn.
7

Placera bromsok över rotorn och ankaret och byta bromsok bultar. Dra åt bromsok bultar.
8

Upprepa Steg 4 till Steg 7 för den andra sidan.
9

Byt hjulen och hjulmuttrarna. Dra åt muttrarna ordentligt och sänk Chrysler Town & Country. Dra åt muttrarna med justerbar momentnyckel inställd på 100 foot-pounds.
10

Pump foten bromspedalen tills det känns normalt. Detta kommer att återställa det hydrauliska trycket tillbaka till de komprimerade bromsok kolvarna. Kontrollera och justera bromsvätska i huvudcylindern för att vara säker. Avlägsna hjulet chock, släpp parkeringsbromsen och provkörning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57123.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.