Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Bond Bromsbelägg

För att serva dina bromsar, är det viktigt att bibehålla hälsan hos bromsbeläggen. Bromsbeläggen är bundna till en tjocklek, som fäster dem till själva bromsen. När "kött" i dina bromsbeläggen slits ner, måste du binda en uppsättning nya kuddar till bromsen så att din bil kan sluta när det behövs. Detta är en reparation som kan rädda ditt liv, eftersom bilar som färdas i höga hastigheter måste snabbt kunna stoppa eller sakta ner. Saker du behöver
Ordet jack
Bromsbelägg
Jack står
hjulblock
lug skiftnyckel skiftnyckel
Socket och Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner

1

Placera din domkraft under bilen så att den kan lyftas. Jack upp bilen så att däcket är i luften och på marken. Stabilisera din bil genom att ställa pallbockar runt ändarna av fordonet. Placera hjulblock runt motsatta hjul. Detta gör att du kan arbeta på bromsarna säkert.
2

bort däcket från bilen för att exponera bromsen. Lossa varje tappmuttem binda hjulet på fordonet med rörtång. Dra bort muttrarna och ta bort däcket.
3

Ta bort skruvarna som fäster bromsoket till bromsen med en hylsnyckel. Skjut bort bromsoket så att du kan binda en ny uppsättning bromsbelägg.
4

Vänd bromsok över på rygg och upplever att dina bromsbelägg är bundna av ett par skruvar eller klämmor. Avlägsna bultarna med en skiftnyckel eller ta bort klämmorna och ta bort bromsbeläggen.
5

Tryck de nya dynorna i bromsoket så att de kan installeras. Att binda dem till bromsok, helt enkelt dra åt bultarna eller klipp som tidigare tagits bort. Med nya dynor bundna på plats, tryck bromsok tillbaka på bromsen och dra åt skruvarna, montera den på bromsen.
6

Byt däcket genom glider den på plats och dra åt dess muttrarna. Rengör din arbetsplats genom att ta bort dina pallbockar, och sänka golvet jack. Ta bort hjulblocken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59021.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.