Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att reparera skivbromsar bak på en 2004 Ford F250 Super-Duty

Byta bromsarna på din Ford F250 Super Duty är ett bra sätt att lösa ett problem och spara pengar på en dyr resa till verkstaden. De bakre bromsarna är mindre än de fronter eftersom de inte används lika mycket vid inbromsning, så bli inte förvånad om ersättande kuddar ser lite mindre än dynorna för de främre bromsarna. Saker du behöver
Jack
rörtång
Jack står
Hylsnyckelsats
ersätter pads
Tvingfäste
Visa fler instruktioner
1

Parkera fordonet på en plan yta och stoppklossar framhjulen. Lossa de bakre muttrarna, men ta inte bort dem. Lyft den bakre delen av lastbilen från marken, ta bort muttrarna och ta bort hjulet.
2

Ta bort de två långa bultarna som håller bromsoket på plats. När dessa har tagits bort, kommer bromsok svänga bort hjulet. Var noga med att inte låta den hänga på bromsledningen eftersom detta kan skada den linjen. Addera 3

Skjut kuddar ut från bromsoket. Dynorna är inte kopplad med någonting, men de kan ha blivit klibbigt, så dra dem ordentligt.
4

Komprimera bromsok kolv med klämman. Detta kommer att höja nivån på bromsvätska i behållaren, så se till att du inte gör det svämma över. Om du behöver, kan du suga upp någon extra vätska.
5

Swing bromsok på plats över rotorn och de nya bromsbeläggen. Gradvis minska trycket på bromsok kolven och oket kommer att acceptera de nya dynorna. Kontrollera nivån på bromsvätska i behållaren och fyll på om du behöver.
6

tillbaka de två skruvarna som håller bromsoket på plats.
7

Byt hjulet och dra åt hjulbultarna. Sänk bilen från domkraften och dra åt hjulbultarna till spec.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59017.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.