Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Elbroms Felsökning

Elektriska bromsar används i släp . Som med all annan utrustning , kan de fel och kräver reparation . Broms problem för släp kan bero på ett antal frågor . Typer av problem

Ett problem du kan uppleva är otillräcklig bromskraft . Detta kan inkludera avsaknad av bromsning alls. Det kan också vara konstiga ljud som kommer från bromsarna . Du kan också uppleva en känsla av drag .
Orsaker

För bromsning frågor , måste du avgöra om den elektriska kretsen är kort eller stängd , om alla kablar är sund och om magneterna och resistorer fungerar. Det kan också finnas ett problem med styrenheten . Du måste kontrollera de flänsar , fjädrar och bromsbelägg om bromsen låser upp . För fall av bullriga bromsar , undersöka justeringen av bromsarna , beläggen och lagren samt .
Överväganden

släpvagnens bromsar kan påverkas av belastningen du placerar på släpvagnen . Uppmärksamhet krävs för att se till att du inte överskrider bärförmågan för din släpvagn . Om du upplever problem med bromsarna , bör du undvika att använda vagnen tills alla frågor är lösta .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58992.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.