Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar XJ Cherokee Brake Booster

Tillägget av en broms booster till bromssystemet på din Jeep Cherokee XJ gör det lättare att stoppa SUV. När denna booster går ut, att ytterligare driva bort och lämnar dig med ett svårt att pressa bromspedalen och ett fordon som är svår att stoppa. För att åtgärda detta problem, måste den defekta bromsservon tas bort och en ersättare installerat. Detta tar ungefär en timme att göra. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
skruvnyckel set
ersätter bromsservo
Visa fler instruktioner
1

Pop huven på din Cherokee. Lossa skruvarna som håller huvudcylindern på bromsservon med en U-nyckel, men inte ta bort dem från booster.
2

Öppna förardörren och ta bort trim panelen under rattstången med en 3/8-tums Ratchet och uttag. Ta av låsclipset i toppen av bromspedalen som håller booster länksystemet till pedalen för hand. Ta bort skruvarna som håller booster till chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Ta bort klippet vakuumslangen på bromsservon manuellt. Lossa skruvarna huvudcylindern till boostern. Skjut bort huvudcylindern av boostern och boostern ut av brandväggen. Sätt i det nya booster på brandväggen och löst installera huvudcylindern till boostern med beståndet hårdvara.
4

Bolt boostern till chassit från insidan av hytten och anslut stången booster push bromspedalen med den ursprungliga fästklammern. Sätt tillbaka klämman vakuumslangen till booster och dra åt muttrarna som håller huvudcylindern till boostern med fast nyckel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59074.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.