Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort främre rotorerna på en 1999 Monte Carlo

Chevy väckte Monte Carlo tillbaka till livet i 1995, denna gång med racing slicks monterade på framhjulen, eftersom Monte Carlo var nu en framhjulsdriven bil. De främre rotorerna på 1999 Chevy Monte Carlo är rotor hattar, vilket innebär att de passar över navets lug dubbar som en hatt passar på ett huvud. En bakhjulsdriven bil, däremot integrerar bromsrotorn med hjulnavet och kullager. Saker du behöver
Skyddsglasögon
Ordet jack
Jack står
rörtång
låsringen tång
Hylsnyckelsats
Tvingfäste
Hammer

Visa fler instruktioner
1

Parkera bilen på en solid plan yta, med transmissionen i växeln eller park, om det är en automatisk växellåda. Infoga block bakom bakhjulen så att bilen inte kan rulla bakåt. Bryt loss alla muttrarna, men ta inte bort dem tills bilen kapade upp och stöds av domkraften.
2

Lossa huvudcylinder locket för att tillåta fluid expansionen när klämman skjuter kolven tillbaka till bromsok, men inte helt ta bort locket. Huvudcylindern är placerad under motorhuven, monterade på brandväggen, det är den plats där bromsvätskan går en domkraft under Monte Carlo frontram
3

Center och Jack upp. . Sätt i två pallbockar, en nära varje hjul under bilens ram. Ta bort muttrarna och båda framhjulen.
4

Saddle en C-klämma över oket och pressa bromsok kolv tillbaka i bromsoket.
5

Ta bort de två bultar från bromsoket, lyft tjocklek av spindeln. Flytta bromsok ur vägen, se till att inte skada den hydrauliska bromsen linje.
6

Ta bromsrotorn från hjulnavet. Vissa broms rotorer kan fästas till hubben från en liten C-klämman över klacken stud, klämman måste avlägsnas för att avlägsna rotorn. Använd en skruvmejsel eller låsringen tång för att ta bort klippet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58940.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.