Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Kostnaden för att ersätta Brakes

Lyssna på en mekaniker försöka förklara vad som är fel med din bromsar och uppskatta hur mycket det kommer att kosta är inte något som många människor tycker om. Faktum är, de flesta människor inte vet hur bromsarna fungerar, så när mekanikern börjar prata hela butiken jargong, är det lätt att bli överväldigad. Varje broms reparation kan innehålla ett unikt förfarande för att fixa. Varje fordon har variationer i reservdelar. Mängden delar som behövs och tjänster kommer att addera eller subtrahera komponent och arbetskraftsdeltagandet. Utbilda dig själv innan du ger dig ut för att reparera anläggningen. Skivbromsar

En genomsnittlig pad slap - betyder all reparation anläggning kommer att ersätta är kuddar, kanske serva bromsok - kommer att kosta i genomsnitt $ 100 till $ 150 på de vanligaste fordonen. Dynorna kommer att variera från $ 25 till $ 60 för uppsättningen och en timmes arbete - i genomsnitt -. Kommer att tillämpas för att installera dem

Problemet är, sällan är pad slaps utförs av de flesta reparera anläggningar. Även om detta kan vara ett tveeggat svärd för att de flesta människor förstår att de flesta reparera anläggningar som är orolig för kundklagomål som de är återkomster. Kunderna vill inte spendera $ 100 och sedan vara tillbaka i en dag eller två, eftersom ett befintligt problem inte repareras eller de upplever samma symptom.
Rotorer

Machining är nästan alltid rekommenderas och detta förfarande lägger arbetskostnad att avlägsna rotorerna och sedan maskin dem. Rotorer är inte lika hållbart som de en gång var, och är ofta rekommenderas för byte nu när du placerar en uppsättning kuddar på. Rotorer kan kosta ytterligare $ 15 till $ 25 och bearbetas - om de ens kan vara - eller en ytterligare $ 30 till $ 100 per styck att ersätta, beroende på bil. Nu kan du fakturera bara tredubblats.

Behöver du rotorerna bara för att dynorna är slitna? Kanske och kanske inte. Det beror på vilka symtom du upplever när du tog bilen in för reparation. Slipning bromsbelägg kommer nästan alltid automatiskt kosta dig en ny uppsättning av rotorer. Warped rotorer ibland kan bearbetas, men beroende på svårighetsgraden av skevhet, är tjänsten nästan alltid tillfälliga och det kommer inte att dröja länge innan bromsarna pulserar igen. Addera trumbromsar

Trumbromsar är i allmänhet lite billigare att ersätta. De ger endast omkring 25 procent bromsförmåga för fordonet, så att de inte slits så fort som främre bromsarna. Bromstrummor är mindre känsliga för snett eftersom de inte värma upp lika intensivt som de främre skivbromsar. Trummorna kan nästan alltid bearbetas och det finns oftast ingen arbetskraft kostnad för att ta bort dem som rotorer eftersom du måste ta bort trummorna för att komma till bromsbackarna.

En gemensam uppsättning bromsbackar kommer i genomsnitt ungefär lika mycket som bromsbelägg - mellan $ 25 och $ 60. En timme eller två arbetskraft kostnad tillkommer för att ta bort dem och ersätta dem är inte ovanligt. En bromssko hårdvara kit bör nästan alltid rekommenderas starkt så de nya skorna appliceras på fästplattan med en ny fjäder kit. De flesta kit kommer att kosta mellan $ 15 och $ 30.

Bearbetning trummorna kommer att vara ungefär densamma som bearbetningen rotorerna. Och om fat behövs, eftersom förr eller senare kommer de att vara om du hålla fordonet under en längre tid, räkna med att betala ungefär lika mycket per trumma som du skulle per rotor,. Beroende på märke och modell


sysselsättningsgraden och delar

Shop sysselsättningsgraden och delar priser innan venturing ut till reparera anläggningar. Arbetskostnaderna per timme priserna är där de flesta reparationsanläggningar gör sina pengar. Och dina pengar ser bättre för dig i din handväska eller plånbok än den gör i sitt kassaregister. Shopping delar priserna har att tillämpa äpplen till äpplen förfarande. Delar är nästan alltid kommer att vara billigare på delar butiker än de är på reparation anläggningar, men det betyder inte nödvändigtvis att de är att sätta på bättre delarna.

Eftersom alla typer av kuddar, skor, rotorer och trummor kan finnas i en mängd olika kvaliteter, om du inte funderar på att utföra reparationer på dina bromsar på din egen, ringa och och delar butik priser och arbetskraftskostnader mellan konkurrerande reparera anläggningar. Förstå att offert för delar och priser ges till dig bara kommer att vara en grov uppskattning förrän en anläggning kan riktigt kontrollera och diagnostisera dina bromsar. Ta reda på om det finns platser kommer att erbjuda gratis kontroller och om du har tid, gå till konkurrenten och få ett andra utlåtande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57477.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.